Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Brief Encounter (1945) - With Greek Subtitles


Η Laura Jesson (Celia Johnson) ζει στην επαρχία. Μία φορά την εβδομάδα, παίρνει το τρένο και επισκέπτεται την κοντινή πόλη Milford για τα ψώνια της εβδομάδας και για να παρακολουθήσει την απογευματινή παράσταση στον κινηματογράφο. Μία μέρα, ενώ περιμένει το τρένο για να επιστρέψει στο σπίτι της, ένας κόκκος άμμου μπαίνει στο μάτι της. Αυτό το τυχαίο γεγονός θα οδηγήσει στη γνωριμία της με τον γιατρό Alec Harvey (Trevor Howard) ο οποίος επίσης επισκέπτεται το Milford μία φορά την εβδομάδα επεδή εργάζεται ως σύμβουλος στο τοπικό νοσοκομείο. Τόσο η Laura όσο και ο Alec είναι παντρεμένοι και έχουν από δύο παιδιά. Απολαμβάνοντας ο ένας την συντροφιά του άλλου συναντιούνται κάθε Πέμπτη στο μικρό καφέ του σταθμού. Σταδιακά όμως η αμοιβαία συμπάθεια γίνεται έρωτας...

2 σχόλια:

 1. Η Διείσδυσή σου σε κλασικά αριστουργήματα είναι έκδηλη Μαργαρίτα μου. Μια μετά την άλλη οι επιλογές σου γίνονται για μένα λίστα για παρακολούθηση.
  Καλό σου βράδυ κοπέλα μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οπωσδήποτε θα δούμε και πιο πρόσφατες, αλλά κάποιες παλιές είναι δυσεύρετες. Καλή σου μέρα Γιάννη και σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη!!!!

   Διαγραφή